L'alcalde d'Alcoi Toni Francés, acompanyat pel regidor d'Educació Alberto Belda, han visitat aquest dimecres les aules d'Infantil.

Aprofitant la visita per reconèixer la participació dels alumnes del col·legi en la I Mostra de Teatre Escolar, l'Equip Directiu del centre els ha convidat a conèixer de primera mà la realitat de les aules a les Esclaves. L'alcalde i el regidor han pogut comprovar l'excel·lent treball i la gran tasca social que es fa des del centre, atenent i donant solucions a tot tipus de realitats. Unes aules, aquestes d'Infantil, plenes, gràcies a la confiança que les families depositen en el col·legi. Un col·legi que treballa per oferir dia a dia una educació de qualitat.

Cal recordar que la Conselleria d'Educació preten suprimir el concert educatiu a una altra aula d'Infantil 3 anys com ja va fer l'any passat i que el passat dilluns, el plenari municipal va aprovar una moció per la no supressió de cap aula pública i concertada a Alcoi, demanant a la Conselleria d'Educació el restabliment de les aules perdudes.

La Fundació Educativa ACI va a presentar un recurs de reposició i si cal, un segon contenciós administratiu, per revertir aquesta injusta situació. Mentre, el centre ofertarà el proper curs 2017/2018 dos aules d'Infantil 3 años, dos d'Infantil 4 anys, i dos d'Infantil 5 anys, com ja ha fet aquest curs, ja que compta amb nombroses families que han apostat pel centre.